Semester är semester…

… trots ändrade planer…

 

Den kraftigt tilltagande vinden – med tillhörande stoooora vågor – hindrade oss från att gå till Anholt igår. Trist, jättetrist, och jag kände mig besviken som ett litet barn som inte fått sin efterlängtade godispåse. Dels vill jag själv gärna till Anholt igen ( Anholt är en av jordens vackraste platser), dels vill jag att de av familjens barn som inte varit där skall få ta del av detta fantastiska men framför allt vill jag träffa våra goda vänner som redan är på plats.

 

Dessa fantastiska människor som vi ”sprang på” för första gången för två år sedan, just på Anholt, och där mamman i familjen snabbt kom att bli en mycket speciell vän med en stor plats i mitt hjärta…

 

Men, semester ÄR semester även om planerna ändras och idag har vi haft en lugn, skön dag med krabbfiske i flera omgångar, sill-lunch med tillhörande nubbe, go’fika på eftermiddagen, skön sommarläsning etc OCH imorgon gör vi ett nytt försök att gå till Anholt!

 

På Anholt går dessutom lilla H:s drömprins omkring och väntar och längtar efter henne…