Grattis älskade Hedvig – 18 år!
Idag är det din dag.

Jag är så glad och stolt över att få vara din mamma.

Dagen du kom vände du upp och ner på hela min värld och jag är så tacksam för det. Vi landade så väl. Så fint.

Idag är dagen då du officiellt blir vuxen. En roll du tar på stort allvar.

”Vad innebär det att vara vuxen mamma?” frågar du och jag svarar att som vuxen behöver du fortsätta vara precis som du är. Du behöver ta ansvar, visa omsorg och kärlek till människor omkring dig men också till dig själv.

”Måste jag sluta leka, höra sagor och gosa med dig mamma?” frågar du och jag svarar att du absolut inte behöver sluta med någonting. Var som du är och gör som du vill. Lek så ofta du vill, sagor läser jag för dig hela livet om du önskar och kramas ska vi göra livet ut.

Idag, liksom alla andra dagar, är det din dag Hedvig. Din alldeles särskilda dag. Vi är så många som vill fira dig och vi är så många som älskar dig.

Gå ut i världen och var dig själv …

♥️

Jag älskar dig mitt vuxna lilla barn …

Nu vill jag spela sin favoritlåt för dig:

https://youtu.be/tzln6GO4yHY