Du, mitt mellanhjärta…
 
… lilla Ludde Lurv…
Du fyller år idag.
 
Grattis på din dag!
Det är din dag idag och alla andra dagar i livet. Jag vill att du minns det både när livet leker och när det är mindre roligt. Lova mig, men framför allt dig, själv att ta vara på dina dagar och var rädd om dem.
 
Klockan 20:51 kom du till världen. För 22 år sedan. Jag minns det som om det vore igår.
Med ögon djupa som brunnar plirade du på mig och min enorma villkorslösa kärlek till dig fullständigt knockade mig. På samma villkorslösa vis kommer jag alltid att älska dig.
 
Du som alltid gått dina egna vägar, som alltid gjort dina egna val. Jag beundrar dig för det. Det är starkt av dig och jag tycker du är modig. Ibland har det kostat på, det vet jag. Att ”folk” inte alltid förstår ens val och beslut kan göra ont. Men jag tror starkt på att vara sig själv trogen. Du är det och det är en stor investering i dig själv som jag är glad att du gör. 
 
Varenda sekund i livet tror jag på dig som människa.  God, empatisk, lojal, rättvis. Du som alltid har stått upp för dem som behöver det. Utan tvekan. Som mamma kan jag ösa ur mig superlativ utan att vara ett dugg blyg. Som mamma får man det. Du är i mina ögon den finaste, vackraste, snällaste, godaste unga mannen på denna jord. Det skulle finnas fler som du!
 
Idag lever du i annat land med din stora kärlek. Jag saknar dig så det värker, men ännu mer än saknad känner jag glädje över att du gör det du vill göra. Att du är en bit på väg mot din dröm. Jag beundrar dig för det också.
 
Jag hoppas din födelsedag är precis så som du vill ha den. Jag tror att den är det. 
Kom ihåg lilla Ludde Lurv, att jag älskar dig i alla mina dagar, att jag alltid står bakom de beslut du fattar och att jag finns för dig när du behöver mig – och även när du inte alls tycker att du behöver mig.
 
Det är inte av fantasilöshet jag ”ger” dig samma låt jag nyligen gav din syster. Det är för att ”Darling” så väl symboliserar allt gott jag önskar dig i livet. 
 
Var rädd om dig. Alltid.
Och fortsätt gå din egen väg. Alltid.
 
 
 
 
Grattis fina, älskade Ludvig, på din dag!
 
 
❤️
 
 
 
Jag älskar dig…