Jag gör om…
(null)

… och gör rätt…
2019.
Nytt år.
Nya utmaningar. Vilken klyschig mening det blev. Men det ligger lite i det ändå. I alla fall för mig. Det handlar bara om ett nytt datum, något vi kallar för ett nytt år, men medför så mycket mer. I alla fall hos mig.
Tankar och sortering av känslor för året som gått, tankar, idéer och kanske små löften till sig själv inför året som väntar. 
Om 2017 var mitt Pippi Långstrump-år blev 2018 på många vis ett prövningarnas år. Ett år där jag till slut landade i vad som är viktigast, vad som får mig och mina nära att må som bäst. Det blev också ett år då jag erkände för mig själv vem jag egentligen
är och vad jag egentligen vill med mitt liv. Ett år då jag bestämde mig för att hoppa av, bestämde mig för att sluta göra det som förväntas av mig. Jag bestämde mig helt enkelt för att se mig själv och för att tycka att det ör okej att inte ha
samma strävan som många andra har.
Jag har en annan strävan och tänker att 2019 blir året då jag försöker förverkliga mina mål. I min strävan ingår också att inte fästa så mycket vikt vid vad andra tycker om mina val. 
Folk tycker så mycket.
Jag tänker att det nog är bra om jag lär mig andas igen. Och lär mig att göra ingenting, och då helst utan hjärtklappning. Jag är verkligen dålig på just det, att göra ingenting. Oron tar för mycket plats i mitt liv. Jag har som målsättning
att oroa mig mindre 2019, och genom det finna något slags ”inombordslugn” jag har förstått att man faktiskt kan uppleva. 
Inre lugn… helt ärligt har jag nog aldrig någonsin under alla mina levnadsår uppnått det. Inte ens som liten. Oron har haft ett för stort grepp om mig helt enkelt. 
Är 2019 kanske lugnets,sanningens och hoppets år? Jo, jag minsann det.
Jag gör helt enkelt om och gör rätt….

❤️


… jag ska försöka vara sann mot mig själv…