Hon susar till gården…
   
 
… tredje onsdagen i rad…
Lycklig.
 
Vi hämtar en kompis på vägen.
Bara det gör henne lycklig.
 
Jag blir glad och sorgsen på samma gång.
Det som för många är så självklart, att plocka upp en kompis på vägen, är för henne stort och inte alldeles självklart. Så stort och roligt att hon är prilligt lycklig och jag blir också lycklig mitt i sorgsenheten.
 
20 kronor med sig. Det är bra malligt.
Att få handla i cafe’t en vanlig onsdag och dessutom få välja vad man vill, det är också bra malligt.
 
Hon fikar, lyssnar på musik, spelar pingis och biljard, hänger med sina kompisar tredje onsdagen i rad. En ny värld har öppnat sig för henne, och för oss.
 
Själv åkte jag till Ica.
Mest lycklig kände jag mig.
 
Så kom ett sms och en bild och plötsligt kände jag mig bara lycklig. Lilla hjärtat, all Cola och mjölkchoklad i världen önskar jag henne. Särskilt på onsdagar och särskilt när hon är tillsammans med sina kompisar.
 
 
 
Att få vara precis som man är…
 
❤️
 
 
… och ha sina egna fina vänner…