Jag jobbar hemifrån…
 
… hon kommer med taxi…
Lycklig.
 
Vanligtvis brukar hon ösa ur sig komplimanger då hon kommer hem. Mest för att hon är glad över att komma hem tror jag. Jag brukar få höra att jag är fin och söt, har fina kläder, doftar gott och allt vad hon kommer på.
Idag lät det annorlunda.
 
In kom hon.
Lycklig som oftast.
Hon blev glad då hon såg mig.
Det blev hon allt. 
 
Hon frågade hur läget var och om jag haft det bra idag.
Sedan kom hon av sig, släppte skolväskan i marken samtidigt som hon tittade grundligt på mig.
 
 
– Men va’?!
Är du inte fin idag?!
 
– Njaee… vad menar du?
Tycker du inte jag är fin idag?
 
– Nej. Det tycker jag inte att du är.
 
 
Förvisso stod jag där rakt upp och ner i myskläder, men ändå nyduschad efter att ha sprungit intervaller på lunchen. Inte puffad direkt, det skulle jag inte säga, men väldoftande och nyduschad som sagt.
 
 
Älskar hennes sätt att bara säga som
det är…
 
❤️
 
 
Punkt slut.