Att få låna mammans kläder…
 
… visade sig vara mer än toppen…
Typ.
 
Så pass att hon gjort det två kvällar i rad.
Inte förstod jag vad det betyder. Inte alls. Men det visade sig betyda mycket. Skickade en bild till storasyster som svarade:
 
”Åh men jag kommer ihåg hur stor jag kände mig när jag fick låna dina kläder ❤️”
 
 
Vi lånar ju kläder av varandra idag, Ebba och jag. Sedan många år tillbaka och jämt och ständigt. Köper olika färger så har vi liksom ”båda” och så vidare. Men så ser vi också ungefär likadana ut i längd och fason tänker jag, så det faller sig naturligt att vi rotar i varandras garderober.
 
Men lilla H…
Jag hade inte tänkt tanken.
Glad att hon tänkt tanken. Glad för att hon är glad. Glad för att hon känner sig vackrast i världen. Bland allt jag unnar henne ingår att känna sig vackrast i världen. 
 
 
– Kan ja’ få låna din blus å’ din kjol ikväll mamma…? 
 
– Min blus och min kjol?
Ja… absolut. Om det inte är för stort för dig. 
 
– Det är inte för stort. Ja’ har provat! Förut!
 
– Haha, har du redan provat?
 
– Ja. E’ de’ okej om ja’ lånar?
 
– Det är helt okej gumman. Helt okej.
 
– Tack!
Då känner ja’ mig stor som Ebba ja’…
 
 
Nästa spänning ligger i att låna ut sina alldeles för stora men vackert turkosa badtofflor (ja, jag veeeet att det är jordens minst klädsamma skor men i alla fall) som hon köpt i lite för stor storlek här i Spanien när de små varma sommarfötterna svullnade och hon fick skoskav. Hon köpte sin efterlängtade turkosa badtofflor i storlek 36 – som Ebba och jag har – så kan hon låna ut dem til oss.
 
 
De’ vill du väl mamma?! 
Låna mina turkosa fina skor?
 
– Det vill jag så klart gärna Hedvig!
 
– Å’ Ebba me’?
 
– Och Ebba också, det är jag övertygad om. 
 
– Va’ e’ övertygad?
 
– Ähum… att jag vet att hon vill låna dem.
 
– Va’ bra!
Då är vi lika-samma-dana å’ kan låna alla tre!
De’ älskar ja’!!!!
 
 
 
Kanske turkost är det nya svarta…?
 
❤️
 
 
Lilla älskade stora hjärtat…