Vi är…

 

 

… på Gran Canaria…
Puerto Rico.

Härligt.
Varmt. Bekymmerslöst.
Och avkopplande. Väldigt avkopplande.

Inga deadlines. Ingen korrläsning.
Ingen bokning av nya jobb. Fast det är i och för sig mer stressande än avkopplande. Faktiskt. Så det väljer jag att tänka bort. Försöker.

Saknar gör jag också.
Gör jag alltid då jag är iväg. Om inte alla är med. Hela klanen liksom.

Denna gången är vi lilla delen av familjen. Jag får vänja mig. Helt enkelt.

Allra äldsta jobbar och packar och förbereder det sista för att på måndag resa till Tanzania. Nästa, som är fem veckor äldre än min nästa, jobbar och jobbar och ska i dagarna till Paris och jobba mer, nästa – som är min nästa – jobbar samtidigt som han går omkring och är nyfiken på vad hans finfinfina flickvän hittat på för överraskning åt honom. Jag vet. Han vet inte. Jag vet bara att han har finaste flickvännen och att han kommer bli så totalt överraskad och extremt lycklig.

Och här är vi.
På Gran Canaria och toknjuter med saknad. Lilla H tycker att vi ska gå på fish-spa. Fotbad med triljoners små fiskar. Jag är skeptisk men har sagt ja. En tjejgrej tycker hon, och inflikar att hon är stor nu. Som Ebba som är 21, fast Hedvig är 12 – men det är ju samma siffror so what. Visst ska vi gå på fish-spa. Och förmodligen båda skratta och äckla ihjäl oss. Så klart.

Hedvig blir förtjust i en ung, vacker servitör som hon tycker är ”gullig”. Jag tycker att han kanske passar Ebba mer. Åldersmässigt. Hedvig håller inte med och fortsätter blixtra av leende efter leende mot honom.

Så har vi det…

❤️

… och vi klagar inte…