Vi spelar…

… Fia med knuff…
Och pratar.
Pratar om att lilla H simmat fyra längder idag. Fyra! Hundra meter! Det är stort.
Vi klurar på vilket märke hon säkert tagit idag. Jo, för hon dök ner till botten idag också. Med huvudet först. Inte med rumpan först som hon brukar.
Vi pratar om ”Grey of the day” som idag var Sverige. Oj, vad hon har lärt sig om landet mellanmjölk, lilla H. Om huvudstaden som heter Stockholm och som pappan flög till imorse. Om att alla huvudstäder i världen inte heter Stockholm fast det är lätt att tro det.
Hedvig pratade mycket om att mamman grillade kycklingen ”så fint” och helt utan pappan. Vi ägnade ganska mycket prat om just detta faktiskt, och vi hade helt olika infallsvinklar.
Så sade lilla H att efter tvillingar kommer trevillingar och mamman förstod inte alls. Förklaringen var att om en mamma har, inte bara två bebisar i magen, utan tre, då har hon minsann trevillingar. Hedvig tyckte det var underligt att mamman inte visste det. Det gjorde hon inte. Visste att det hette trevillingar alltså. 
Medan mamman efter läggning har pratat livets vedermödor med vackra sonen, och toknjutit av det, har den lilla somnat gott i mammans säng.

Så gör vi när pappan far till huvudstaden…
❤️
Stockholm ni vet…