Uppbrott…

… och möten…
Livet präglas av sådana.
Efter att i flera månader varit på en redaktion, lärt känna nya människor som jag kommit att säta högt värde på, är jag idag tillbaka på ”min” andra redaktion. Den jag arbetat på till och från under ett par år. Där jag får lära av min egenutsedda journalistiska mentor varje dag. Arbetsplatsen där skratten rungar och värmen kollegorna emellan är påtaglig. Lyckliga jag som från och med idag får gå dit varje dag i många, många veckor.
Lyckliga lilla H också, som idag fick en present av en fantastisk kollega. Malin, som varit i Barcelona med sin familj, och som köpt mjölkchoklad förpackad i en fin ask med Barcas emblem på. Och två bilder, en på Messi och en på Camp Nou. Glada, lyckliga lilla H!

Själv blir jag alldeles rörd över att Malin knallat omkring i Barcelona och tänkt på Hedvig. Vår lilla Hedvig. Förmodligen anar hon inte riktigt hur mycket hennes omtanke betyder. Den betyder väldigt, väldigt mycket för pappan och mig.
Jag tänker att Hedvig är priviligerad som har så många i sin närhet som tänker på henne, som gör så mycket extra för henne. Bara så där och helt apropå.
 
Förutom att Hedvig idag fick en anledning så god som någon att mumsa mjölkchoklad en vanlig måndag, har hon väldigt malligt placerat ut både ask och bilder i sitt rum. Som pricken över i:et liksom. Väldigt tacksam har hon också målat en teckning till Malin. Teckningen placerade hon vid min väska för att jag verkligen inte ska glömma den imorgon.

Fina, omtänksamma vänner…

❤️


Lyckliga lilla H…