Feber…
 
… inte feber…
Hosta.
 
Ingen snuva.
Vad är det vi har här i huset!?
Ena stunden är hon pigg som vanligt, lilla H.
Andra sekunden trött, hängig och med lite feber.
 
Idag feberfri hur som helst, och vi kunde förlusta oss på Kopperskolans dag.
Som en virvelvind i kjol och strumpbyxor susade hon omkring bland lotter, chokladhjul, spökkällare, hoppborg, korv & bröd, pilkastning, polisbil, ambulans, brandbil och sjöräddning med pappan bredvid deras rescuerunner.
 
Ett paket tennisbollar blev till en nödvändighet då de flesta av någon okänd anledning tycks hamna på vårt tak.
En gigantisk Spidermanklocka att hänga på väggen kändes också plötsligt som en riktig ”must-have”. För 20 riksdaler blev den Hedvigs och pryder nu väggen i hennes rum. Hon är så rolig med sina ideer. Redan innan klockan var betald såg hon framför sig hur den verkligen passade in i hennes Messirum.
 
 
– Den ÄR blå å’ röd mamma!
Som Barcelonas färger! Den passar brrrra!
 
 
Så där hänger den nu.
Och passar bra.
 
Fiskelyckan i fiskdammen visade sig dock bli en hysteriskt rosa liten väska med Disneyprinsessor på.
Den passar inte så bra in i Hedvigs värld, men hon är inte ledsen för det. Jag misstänker att hon kommer ge bort den till någon av grannflickorna, så är det bra med det. Det ligger en lycka i att ge också.
 
❤️
 
Sedan samlades stora delar av fotbollslaget för kompis Felix bowlingkalas.
Några rullade sina klot, andra kastade dem så man trodde banorna skulle gå av. Lilla H hör till den senare kategorin kan jag avslöja. Några pussades mycket och deklarerade att de varit ”ihop” i två månader fast ingen av oss anat det alls. Och ännu faktiskt inte anar det. Alla slukade maten men någon blev ledsen för att ketchupen inte smakade som hemma. Alla drack läsk med sugrör som var busiga nog att åka ner i flaskan med jämna mellanrum.
Nästan hela tiden var alla barn glada, skrattiga och trevliga. Bara ibland fick någon för sig att säga något elakt. Med andra ord var det ett kalas av blandad kompott precis som kalas brukar vara. Hedvig var så glad och uppspelt över det jätteroliga kalaset med alla fina kompisar, och vi hoppas att jubilaren själv är precis så nöjd som det anstår just en jubilar.
 
Vi har svidat om till myskläder lilla H och jag. Regnet strilar utanför.
Pappan, systern och brodern ska på vift på olika håll ikväll.
Lilla H och jag inväntar tjejkväll då vi ska laga fisksoppa, gå på skattjakt, äta popcorn och kolla på film.
 
Sköna lördag…
 
❤️
 
 
Febern göre sig ej besvär…