Hej fredag…

… idag gör vi piruetter…
Vad gör ni?
Det är inte ofta vi ser lilla H i kjol.
Inte klänning heller för den delen, även om hon ibland väljer det till kalas. Tänker jag efter kan hon lika gärna välja fotbollskläder till kalas, eller en tröja med snowboards på. Så bra att hon vet vad hon vill och känner sig bekväm med tänker jag. Hon kör sitt race liksom, vilket jag önskar att jag gjort mer då jag växte upp.
Vi plockar fram kläder till morgondagen innan läggdags. Det blir konfliktfritt då. Hedvig väljer själv kläder, oftast innan jag hunnit tänka tanken. Och hon är duktig på det. Hon matchar färger på ett otroligt sätt. Med sinne för detaljer väljer hon röda strumpor till älskad tröja med röda helikoptrar på, och påpekar samtidigt att hon ”Tack gärna” tar röda snoddar i håret till det.
Nej, inte är hon självlärd.
Hon har en god läromästare i sin mamma som ordnar med yttepyttiga detaljer hela tiden. Inte för att hon är någon fashionista, den där mamman. Mer för att hon blir orolig inombords om allt inte är tillrättalagt.  Men, mamman fortsätter jobba på att hitta lite mer spontanitet i livet, och kanske framför allt i personligheten. 
Hur som helst medför kjol och tröja med prinsessbudskap att lilla H inte kan stå still utan måste göra piruetter mest hela tiden.
I köket, en morgon som denna…
❤️
Välkommen piruettfredag…