Hon, familjens lilla…
 
… globetrotter…
Hon som vi toklängtar efter.
 
Hon har det bra därute i stora vida världen.
Jag har aldrig någonsin uppskattat internet, Skype och Facetime som jag gör nu.
Tänk, att fast hon är så galet långt borta, vår lilla Ebba, så har det inte gått mer än ett par dagar utan kontakt. De ytterst få dygnen befann hon sig i luften mellen USA, Kina och Australien.
Kan vara de längsta timmarna i mitt liv, om jag tänker efter.
 
Vi följer hennes berättelser, hennes bilder och hennes väldigt roliga tweets.
Som mamma bör jag bli förfärad över hur lite mat hon äter, och då mest nudlar och ägg.
Men, jag väljer att inte bli så förfärad utan se det komiska i att hon försöker likna nudlar och tomatsås med spaghetti och köttfärssås. Jag kan inte låta bli att le när hon twittrar om lyckan över att ha hittat ett paket pannkaksmix för tio kronor – att delas på tre personer. Jag ler lika mycket när hon dagen efter lika sprudlande berättar att de köpt ett paket brownie-mix för tio kronor. Också det ska delas på tre.
 
Vi längtar och längtar, men unnar Ebba varenda sekund av upplevelser, lycka och nya bekantskaper.
Hon är så väl värd denna resa. Som hon har jobbat och kämpat under hösten.
 
Jag undrar vad hon vill ha för mat när hon kommer hem…
 
 
 
Lilla älskade hjärtat…