Vi suger ut…
 

 
… det bästa av sommaren…
Som kom till slut.

Mamman och pappan arbetar sedan några veckor tillbaka. Lilla H är på fritids. Skolan börjar först imorgon.Tänk, då börjar hon i årskurs fem. Galet. 11-årsdagen närmar sig med stormsteg och nedräkningen har börjat.

Trots att sommaren kom så sent, om man med sommar menar sol och värme, och trots att vardagen är i full gång fast man helst vill vara ledig så är det skönt med sommar. Eftermiddagarna känns längre och bara det faktum att man efter en hel arbetsdag inomhus faktiskt kan vara ute i flera timmar. Vara ute, leka ute och äta ute.

Vi bor så nära havet att mamman och pappan tillåter kvällsdopp när det egentligen är dags för kvällsdusch och god-natt-saga. För att vi alla har ett enormt behov av att njuta av den sommar som säkert är på upphällningen. För att tanka energi inför den långa mörka hösten. Just därför känns det alldeles rätt och riktigt att lägga trista vardagsrutiner aningen åt sidan för att istället ta på sig badkläder, flip-flop, greppa en handduk och strosa ner till stranden.

 

Kvällsdopp…

 

Kan vara ett av de bästa påfunden…