Höstlovets sista…

… lediga dag…
Och vi har hängt med Anna.

Anna.
Vår tidigare granne.
En av fyra bästa i deras familj.
Deras familj består nämligen av fyra.
Fyra bästa.
Ja, plus två finfina hundar också.
Hundar får man inte glömma när det kommer till hundfamiljer. Så mycket vet jag. Så många hundfamiljer har vi i vår närhet.

Men idag hängde vi alltså med Anna. Lilla H och jag. Alldeles pirrigt i magen kändes det imorse och sällan har det gått i ett sådant rasande tempo för Hedvig att göra sig iordning. Själv. Helt själv.
Klä på sig, bädda sängen, borsta tänderna, kräm på kinderna…

Allt medan jag diskade efter frukosten.
Som vi för övrigt åt framför tv:n tittandes på Nils Karlsson Pyssling. Igen. Vi har blivit helt försoffade detta höstlov. 

Så hämtade vi bästa Anna, gav henne en försenad födelsedagspresent och så fick Hedvig ett paket! Fast hon inte alla fyllt år, men för att bästa familjen varit i Barcelona och gått bananas i Barcelonashopen!
Sååå cool t-shirt att lilla H höll på att svimma, ända tills jag lovade henne att få ha den på imorgon. Och ännu fler Barcelonaprylar till sitt nya rum. Liksom!

Vi bowlade och Hedvig lyckades med en strike på sitt första kast. Jo, för Hedvig kastar klotet. Verkligen kastar. Och bara två gånger kastade hon klotet helt utanför banan så att vi fick hämta tålmodig personal. Vi hade så roligt!

Tänk, om två dagar när vi har flyttat, då bor vi hyfsat nära bästa familjen igen. Så nära att man kan leka ganska ofta igen. Det är en av alla de saker som blir så bra med flytten…

❤️


Två dagar…