Vår, sol och…

… en fotboll…
Känner så igen mig!
Älskade som liten att ta en fotboll under armen och gå ut och trixa, träna straffar eller spela match. Whatever, bara jag fick ha en läderkula med mig.
Jag försökte med min förstfödda. Att få henne att förstå hur kul det är med fotboll menar jag. Det gick inte! En eller  två träningar, sedan lade hon av och satsade på handboll istället. Jag försökte med barn nummer två, men icke. Han stod ut väldigt mycket längre men gav ändå upp. Han tyckte helt enkelt inte att det var särskilt roligt han heller. Märkligt…
Så kom hon då – fotbollstjejen!
Hon som bestiger berg bara hon får ha fotbollen med sig. Hon som kan vända humör från monster till solsken på ett kick, bara man tar fram bollen.
❤️
Nu är det vår och vi gör inte mycket annat än spelar fotboll – love it…