För första gången i mitt liv…
 
… har jag idag köpt tidningen Året Runt…
 
För ett antal veckor sedan var de här och fikade, mumsade chokladbollar, lekte och pratade.
Framförallt fotografen Emelie lekte med lilla H. Oj, vad de lekte!
 
Det var på det hela taget en mysig lördagseftermiddag som nu mynnat ut i ett reportage i Året Runt.
På Coop i Ljungskile där jag pluggar, kan de inte trott att jag var klok då jag stegade in klockan 8:35 i morse och lite uppfordrande frågade efter det ”nya numret av Året Runt”. Jo, för nyfiken var jag ju så klart. Och otålig. Ville se och läsa direkt. På Coop förklarade man för mig att den typen av tidning kommer till butiken först med vanliga, hederliga postgången varför jag inte kunde vänta mig tidningen förrän efter lunch.
 
Nåväl, nu har jag köpt, läst den och konstaterat något faktafel MEN jag tycker att det är ett fint reportage där såväl bilder som text återger vårt liv med lilla H på ett mycket rättvist sätt…
 
Här i huset har vi en liten som är mallig ikväll…
 
 
 
Gissa vad hon tar med sig till skolan på visardagen imorgon?!