Nu har vi…

… vaknat…
Efter en minst sagt annorlunda natt.
Pappan gav upp snabbt. Redan efter Bamsesagan, med ficklampa och allt.
Det kan vara svårt att veckla ihop 190 centimeter pappa i trångt utrymme och dessutom försöka sova.
Sedan somnade lilla H med hela sen lilla kroppen fylld av spänning och förväntan. Själv låg jag vaken en bra stund och lyssnade på alla ljud som dagligen omger oss, men som jag annars inte lägger märke till.
Så somnade jag.
Och vaknade. Somnade igen. Och vaknade igen. Hedvig vaknade bara två gånger innan jag tyckte det var okej att gå upp. En gång kl 03 och en gång 05:17. Det var ljust vid båda tillfällena och fåglarna var extremt pigga får jag säga…
Med något ryggskottsliknande (överdrift) hos mamman ska vi nu ta oss an vår lediga söndag. Vi har tältat, jag har infriat mitt löfte och lilla H är lycklig…
❤️
Själv är jag mest stel och väldigt allergisk, men nöjd…