En onsdag med …

… mycket av det bästa …
Det är lyx!
En spontan lunch med efterlängtad och saknad vän. Till en början i strålande sol, lite senare i hällregn och åska. Vi gick loss på kapellet och med det på plats fortsatte vår mysiga lunch. Nu med ihärdigt smatter och dundrande åska omkring oss.
Så kom eftermiddagen.
Vi köpte jordgubbar, lilla H och jag.
Precis som jag stod och skar dem i lagom bitar till lilla fröken som vet hur hon vill ha det, plingar telefonen till och Ebba skriver att hon och andra lilla systern kommer förbi! Bästa sällskapet till jordgubbar, socker och mjölk…

Hedvig och Beatrice lekte och lekte. Ja, Ebba lekte förresten hon också. Hon är nämligen jordens bästa lekmännisk, med ett tålamod utöver det vanliga.

In susar sedan Ludde efter dagens jobb. Ger oss alla varsin puss och rusar sedan vidare. Grillfest på gång och bussen strax här. Bråttom, bråttom. Han hann och jag känner mig glad! Det är ju så sommarlov ska vara – massa roliga upptåg i ett kör.

Andra lilla systern ville heeeemskt gärna äta middag i en båt som vår en vacker dag, så så fick det bli. Tänk att få två extra flickor till middagen! Bara så där!
Vilken lyx…
❤️