Det där med…

… frukost…
Det är ju ganska viktigt.
Att man får i sig energi på morgonkvisten. Så att man orkar.
Jag tillhör skaran som är väldigt hungrig då jag vaknar. Skaran som inte har problem att äta även om klockan inte skulle vara så mycket. Jag skulle nog kunna äta mitt i natten faktiskt.
Bara jag fick kaffe först…
Lilla H är inte jättehungrig så där direkt hon vaknar. En kopp varm mjölk när jag dricker kaffe, sedan får det gärna gå en stund. På vardagarna är det lite svårt dock. Det där med att det ska gå en stund. Sådana stunder hinns inte alltid med när det är vardag. Då kan frukostintaget bli lite bristfälligt.
Men, om man får bestämma själv, alldeles själv, då blir det bra. Då blir det som man vill ha det och man kan äta mycket och fast det är vardag och den extra lilla stunden kanske saknas…
❤️
Som två kalla potatisar, en kall grillkorv direkt från paketet, en rejäl klick ketchup, två jordgubbar och lite hårt tunnbröd…