Det är så olika…
 
… vad man tycker är viktigt här i livet…
Man har olika perspektiv helt enkelt.
 
Idag var vi en sväng i det som en vacker dag ska bli huset vi ska flytta in i.
Jag förklarade pedagogiskt för Hedvig vad som kommer att bli badrum, tvättstuga, kök, Luddes rum med mera. Allt som nedervåningen ska rymma. När vi kom till det blivande vardagsrummet undrade Hedvig vart tv:n skulle vara. Jag visade på väggen under det långsmala fönstret. Jag liksom ritade med fingret på väggen vart den kommer att sitta. Hon tänkte länge, kikade sig omkring i rummet, tänkte lite till och frågade sedan:
 
 
  – Men… vart kommer alla mina filmer att vala då…?
 
Jag får erkänna att jag inte hade inkluderat dessa i min annars ganska pedagogiska förklaring.
.Därefter klev hon upp på stegen och kikade mot sitt blivande rum, blev helt paff och utbrast:
 
 
– Mäh! Val äl Messi då? Ja´ ville ju ha ett Messi-lum!!!
 
 
 
 
Stackars pappan kände sig säkert lite stressad…