Igår var dagen…

… efterlängtad dotter kom hem hem …
En hel vecka hade mamman toklängtat.
På telefon bestämdes att vi tar och går på restaurang allihop.
Så kom hon då, gåendes på bryggan, vacker som en dag. Jag öppnar kapellet för att gå och krama om henne. 
Men…
Då brister vi ut i gapskratt allihop!
Där står vi, mor och dotter, i likadana kläder!!! 
Så galet, tokigt, knäppt och också så väldigt roligt!
Nyduschade båda två, så även det blöta cockerspanielhåret som vi ogillar båda två, såg likadant ut.
Mamman bytte kläder…
… så gick vi på restaurang, mamman, pappan och tre av familjens barn.
Igår var också dagen då lilla H var lite förargad över att ”fel” Messi var på plan. En bluff helt klart! Den rätta Messi har nämligen ”Barcelonakläder” på sig säger hon, vår extremt bestämda lilla Hedvig.
Idag är dagen då storasyster lekte hela dagen med lillasyster. Det brukar bli så när en hel vecka gått utan att de setts. När Ebba behövde en lekpaus då och då ryckte storebror in och räddade de smärre utbrotten hos vår extremt bestämda lilla Hedvig. 
Thank God för storasyster och storebror!
Idag är också dagen då pappan samlade kraft för att försöka fixa vår gummibåt som bråkat med pappan i alla år. Allt som kan gå fel med en gummibåt (och det är mycket) har gått fel, tro mig. Pappan vill knappt se den mer. 
Idag är också dagen då mormor och morfar kom och fikade med oss i båten, och lilla H briljerade genom att visa hur modig hon blivit att hoppa ifrån badbryggan och simma i det djupa havet. Hon hoppar och simmar för det vilda och jag tror minsann att nya simmärken är inom räckhåll!
Dagen idag är också dagen då Hedvig hängde med mig på en löprunda. En sväng runt kommunhuset och sedan tillbaka till båten. Mamman fortsatte försiktigt lite till, betade av sju kilometer i lugnt tempo – livrädd att ryggen ska paja ännu mer men tänker att det nog gick bra ändå. Det känns så…
Dagen igår och dagen idag har helt enkelt bara varit bra…
❤️
Det är sådana dagar som är de bästa…