Efter några dagar…
 
… där vi inte varit så kompatibla…
Lilla H och jag.
 
Så har vi idag haft en väldigt mysig dag.  Det var välbehövligt. För oss båda. Vi behövde tanka lite av varandra helt enkelt. 
 
Allt har gått som en dans emellan oss båda som så väl behövde det. Frisörbesök under skratt och fniss, promenad genom en marknad där lilla H provade hattar för det vilda och dansade till dansbandsmusik som skrålade – verkligen skrålade – ur högtalarna från en bergsprängare ifrån 80-talet. Fiske och bad från badbryggan då solen äntligen tittade fram.
 
Det är då hon säger det.
Kommentaren som får mig att glömma allt bråk och tjafs som varit, som får mig att inte alls förstå min känsla av att vilja bara-släppa-allt-och-gå-ut-genom-dörren-och-inte veta-när-jag-vill-komma-tillbaka-typ.
Hon säger:
 
– Du hittal på så många loliga sakel mamma! Fiskal och badal och så! Världens bästa mamma! 
Ja’ älskal dej…
 
❤️
 
 
Alltså, det lilla flickebarnet…