Tänk att just jag…
 
… fick en liten skridskoprinsessa…
 
I alla fall har jag en liten flicka som själv väljer att se sig som en skridskoprinsessa.
Och jag håller med – så klart.
 
Vi har varit i ishallen idag, lilla H och jag, och där kryllade det av små skridskoprinsessor och hockeyproffs och en och annan mamma och pappa som mest såg ut att vara rädd att sträcka ryggen eller något annat fasansfullt. Kort sagt är de flesta på allmänhetens åkning som Bambi på hal is. Jag tycker det är en fröjd att beskåda alla dessa skrattande och ivrigt försökande människor i varierande åldrar. Samtliga med rosiga kinder och röda näsor.
 
Som pricken över i:et träffade Hedvig en liten kompis där.
Ebbas och Ludvigs andra lillasyster. De trivs gott tillsammans de där två småtjejerna och hade stor glädje av varandra i den en och en halva timme som vi åkte skridskor.
 
När vi kom hem, stelfrusna, var bastun varm och pappan på väg in.
Jag vet en som var snabb att hänga med sin pappa in i värmen…