Att drygt en timmes filmande…
 
… skulle klippas ner till några minuter…
 
Det har stressat mig lite.
Tänk om det viktigaste inte kommer med?
Tänk om lilla H inte får det utrymme hon förtjänar?
Eller, ve och fasa, tänk om inslaget skulle vara vinklat på ett sätt jag inte står bakom?
 
Å andra sidan vinklar väl inte Rapport sina inslag? De förmedlar ju nyheter. Men ändå…
Å andra sidan tyckte vi om såväl reportern som filmaren, lilla H och jag. De kändes varma och vänliga. Samtidigt tror jag nästan alltid människor om gott – och vill göra det även om jag ibland drar nitlotten.
 
Nåväl, igår var vi med.
Oron är borta. Hedvig fick utrymme, för mig viktiga tankar togs med och inte en sekund var vinklad på ”fel” vis. Småfnissandes satt Hedvig bredvid resten av familjen och tittade på sig själv. Skrattandes och kommenterandes.
 
❤️
 
http://www.svtplay.se/klipp/1705731/kubtester-leder-till-kraftig-okning-av-aborter