Tänkte dela med mig..,
 
… av muffinsfesten…
 
Eller, bilder från den rättare sagt. Jag var ju inte med. Det var en fantastiskt lycklig Hedvig som återberättade hela eftermiddagen och kvällen för oss andra. Vi som gått här och känt oss vilsna då lilla H inte var hemma en fredagskväll…
 
Lilla H har bubblat om hur hon inte orkade blåsa upp ballongerna, men att Johanna gjorde det, om hur de gjorde just runda pizzor som Hedvig ville och om hur goda de var, fast lilla H egentligen inte är så förtjust i pizza. Hon har berättat om hur fint de dukat, Johanna och Hedvig, och om hur de bakade muffins och smakade på smeten och om hur Johanna fick ställa ut dem på balkongen för att de skulle svalna så att de skulle kunna äta dem.
 
Lilla H har också berättat om John. 
John som kom hem alldeles genomsvettig och måste duscha för att han hade spelat badminton. Men de hann prata lite Hedvig & John. Sade Hedvig.
 
Sist men inte minst har Hedvig berättat om hur Johanna ”glömt” bädda sängen! Herre Gud liksom?!?! Johanna dementerar dock och säger att hon både lagt iordning täcken och lagt fram fina kuddar. Joråmensåatt… hon är lite kräsen lilla H. Mest av allt är hon lycklig över fredagen med Johanna!
 
Hedvig hjärtar Johanna = sant 
 
❤️
 
Hela familjen hjärtat Johanna = sant