Tänk att den här lilla guldmedaljören…

… är så himla långt ifrån mig…
Hon och mina andra skatter.
Hon, den lilla, som spelat fotbollscup idag och som är lika glad för den här guldmedaljen som för alla andra som är i hennes ägo. Hon är bra långt ifrån mig.
Tänker att Ebba och Ludde säkert är less på mina frågor om vad de gör just nu? Det är inget kontrollbehov, jag lovar, det är ett behov av att veta för att liksom se dem framför mig, i den situationen de är i just för ögonblicket. De är också bra långt ifrån mig.
Hela familjen är alldeles för långt ifrån mig…
Jag har strosat på marknad hela dagen idag. Marknad med otrolig festivalkänsla på grönområdet intill. Sång, musik, dans och en hippiekultur utan dess like. Om jag passade in? Inte ett dugg. Men det var häftigt att vara åskådare. Det var det.
❤️
Två nätter kvar nu…