Om man är 9 1/2 år…
 
… och får bläddra i någon klädjättes vår- och sommarkatalog…
 
Då kan man bli alldeles sådär prillig och sprallig och hoppig och upp och ner när man plötsligt hittar det coolaste av coola plagg. Det kan också hända att man känner att man bara måste få just det man hittat och som gjort en yr av glädje. För om man inte får just det som gjort en så lycklig bara vid blotta åsynen, ja då kan det hända att man blir alldeles förfärligt olycklig. Och en olycklig liten H, det vill vi inte ha.
 
Igår kom dem med posten.
De coolaste av coola Super Mario badshortsen!
Som man alldeles säkert kan använda både när man badar och när man hoppar studsmatta och när man går till skolan och när man fiskar krabbor och när man… ja man kan nog ha dem 24/7 tänker jag – att Hedvig tänker.
 
Åh Herre Gud och himmel och plättar och pannkakor så lycklig lilla H var när hon plockade upp dem ur påsen som kom med posten igår. Av med de andra brallorna och på med dessa coola, coola, supercoola shorts!
 
Åh Herre Gud och himmel och plättar och pannkakor igen så himla cool och fräck och snygg och fin och allt på en gång hon kände sig. Jag bara höll med. Höll med och toknjöt av hennes iver och glädje! Att ett par badshorts för 179 pix kan göra min lilla flicka alldeles galet lycklig, igår, idag, imorgon och garanterat hela sommaren.
Det känns fint…
 
 
Gissa en gång vad lilla H väljer att ta med sig till skolan imorgon, när det är visardag…