Här är jag i Berlin…

… och har smakat currybratwurst…
Med litervis ketchup. Jag tycker inte om ketchup. Jag kommer inte äta currybratwurst igen.
Efter en natt utan sömn förstår jag plötsligt att lilla H räknar min frånvaro i nätter. Jag gör också det. Nu.
 Dagarna går bra. De är både roliga och intressanta. Timmarna flyger fram. Jag slänger en kik på klockan ganska ofta, det gör jag. Slänger en kik och undrar vad de gör där hemma, mina fina.
Ebba har hämtat lilla H tidigt idag. De har gjort massor av roliga saker. Ätit prinsesstårta till exempel. Och varit på Ikea och ätit köttbullar, potatismos, lingon och sås. Snart ska de på simskola. Så gott att veta vad de gör och att de har det bra.
Ludde pluggar till prov och är säkert apless på sina instuderingsfrågor. Även det är gott att veta. Inte att han är less så klart, men vad han gör. Ser honom framför mig, hur han suckar över frågorna, lyssnar på musik, går ner för att hämta något att äta och lite så. Känns gott i hjärtat…
Gott känns också de små berättelserna ifrån pappan om vad de gör, om hur de har det och om hur svårt det är att göra lilla H fin i håret när mamman annars alltid gör det. Det funkar ju bra med utsläppt hår också tänker jag. Det är fint.
Men jag är ju här. I Berlin.
Jag njuter av staden, kulturen, shoppingen och klasskamraterna.
Men ändå, jag är ju här och jag räknar plötsligt nätter…
❤️
Det är fem nätter kvar nu…