En av de bästa…
… söndagarna…
En förmiddagspromenad i skogen där ekollon bokstavligt talat trillade ner i huvudet på oss, och stod vi tysta och stilla hörde vi smattret när de föll. Nerför stigar, uppför backar, hoppandes över nedfallna träd, hittandes röda snitslar och en och annan plastflaska som Hedvig påpekade absolut inte får lov att slängas i naturen – så tillbringade vi förmiddagen.
Sandslottsbygge, gungning och balansgång på vägen hem från skogen i solens faktiskt ganska varma strålar. Lunch bestående av ganska trist korv och bröd smakade ändå gott när vi fick äta utomhus, på altanen med fnittrande liten H bredvig. Äpplekakebak och knäckta ägg över hela diskbänken och ännu mer fnittrande.
Fika med fina, goda och härliga vänner som vi inte sett på alltför länge.
Lilla H, som fick gå och leka hemma hos bästa grannflickorna och deras helt fantastiska föräldrar, bjöd på något vis in sig på söndagsmiddag hos de samma. Tursamt nog serverades köttbullar, potatis, sås och lingon i huset, vilket var precis den mat som önskats här hemma av lilla H. Följaktilgen såg Hedvig till att hon fick två favoritmiddagar en söndag som denna…
 
 
Helt enkelt en söndag när den är som bäst…