Favvoprogrammet sedan länge…
 
… är för lilla H som för många andra Fixa Rummet…
Oj, vilka planer hon har och oj, vad hon ritar och pysslar och leker just Fixa Rummet.
I söndags fick vi användning av ytterligare en skokartong och vi har kreerat ytterligare ett rum. Jag gläds åt att skapandet är själva grejen, inte bara för mig utan även för lilla H. Jo, du läste rätt; jag gläds åt att inte behöva leka med rummet då det är klart. Att fixa är det roliga liksom.
 
När vi nu bestämt oss för att flytta har drömmen om ett Spidermanrum tagit ny fart. 
Jag är inte helt glad åt det, det ska jag erkänna. Å andra sidan är det ju inte jag som skall bo i det rummet. Och faktiskt har Hedvig önskat sig ett Spidermanrum i flera år. Tänk dig då hur det känns att bo i ett rum med rosa tapeter – hujedamej…
 
Flyttlasset går inte än på ett tag så ibland snuddar jag vid tanken att hon kanske hinner ändra sig i sitt val av rum. Det är dock inte så troligt och då kanske det är lika bra att gå all in och skapa det rum hon så hett vill ha?
 
 
 
Jag vet dock inte vad vi skall göra med allt det andra i hennes rum…? Som hon också vill ha kvar…