Häromdagen hände det sig…
 
 
… att jag förlustade mig på ett par nya shorts…
 
Coola shorts om du frågar mig.
Jag är övertygad om att många håller med mig, men jag är också övertygad om att många tänker raka motsatsen om nämnda shorts. Jag kan till exempel nästan höra hur min lilla mamma kommer undra hur i herrans namn jag kan gå och betala dyra pengar för ett par trasiga shorts. Men de är inte trasiga, bara nästan
 
De är nästan trasiga, de var dyra, de är coola och jag är trallande glad för dem.
Med det i sinnet tog jag upp dem ur påsen, höll dem framför mig och liksom smådansade mot Hedvig som satt i soffan. Allt medan jag trallande sade:
 
– Titta Hedvig! Titta vilka coola shorts jag har köpt!
 
Den ljuvliga lilla ”ungen” mötte min blick för en bråkdels sekund, slängde sedan ett öga på shortsen för att sedan vända sig bort från mig och säga:
 
– Ja´ tyckel de äl tättefula ja´!
 
 
 
Snopet hejdade jag min glada dans, sänkte shortsen som jag höll vid höfterna, vek ihop dem och lade dem i lådan. Men jag tycker fortsatt om dem, jag är fortsatt glad för dem och jag tänker minsann använda dem hela långa sommaren…