Jag är så glad…
… över alla kloka och tänkvärda ord…
Jag är så glad att så många tagit sig tid att läsa, tänka till och kommentera mitt inlägg häromdagen. Glad för att det bevisar att det finns en genuin vilja att förändra attityder hos människor och i vårt samhälle. Glad för att det bevisar att vi är många som anser att mångfald berikar.
Många, många ord och tankar har gått rakt in i mitt hjärta. Dem förvarar jag som i en skattkammare och lutar mig på när ledsenheten slår till igen.
Lilla H fick fina ord skrivna till sig av Kristina. Ord som jag kommer att boozta henne med så länge jag lever…
 
Hedvig,
Du är den klaraste stjärnan, det största havet, den närmaste vännen
den djupaste visheten, den vackraste tanken
den roligaste dagen och den ljusaste natten
Du är allt som många andra aldrig når
Du är vägen till riktig vänskap…