Idag har lilla H…
 
… fått en ny kompis…
Den nya fina kompisen heter Isabell. Hedvig och Isabell har setts en gång tidigare, på en julfest, och jag är osäker på om Hedvig kommer Isabelle från festen. Hur som helst har Isabells mamma och jag sprungit på varandra i olika situationer och på olika ställen, alltid småpratat och sedan ”setts” på Facebook.
Idag var vi bjudna till dem, lilla H och jag. Det kan ju verkligen gå hur som helst med två små leksugna tjejer, man vet liksom inte på förhand. Men så bra det gick! Så roligt de hade! Lite blyg och lite tyst var Hedvig till en början men det släppte ungefär vid fikat. Tänk, de bjöd på fantastiska chokladbollar och när jag ser hur det liksom lyser i Hedvigs ögon då hon får syn på chokladbollar, då kan jag inte låta bli att undra om inte vägen till Hedvigs själ och hjärta går via just en chokladboll…?
På något vis lyckades Hedvig och Isabell få med sig Isabells storasyster och hennes kompis på kurragömma och fnissen och skratten som hördes är guld värda.
På något vis lyckades Hedvig också placera sig mitt emellan de två äldsta tjejerna för att måla och känna sig mycket stor och viktig. Det är så mycket Hedvig över det; hon ordnar det för sig.
Tusen tack Anne May med fina flickor för mysig eftermiddag…