För någon månad sedan…
 
 
… blev jag uppringd av P4…
De hade läst min blogg, hittat ett gammalt, gammalt inlägg där jag skrivit om mitt möte med ordet Solsida, och vad det innebär för mig. 
De ville prata med mig om det…
Sommarsöndag med Stina Wollter var programmet och det var idag. I en dryg månads tid har jag varit lite smånervös, så typiskt mig. I en dryg månads tid har jag också klurat på vad och jag ska säga. Också det så typiskt mig; grubbla, grubbla. Idag är jag benägen att hålla med min man som menar att jag ska sluta grubbla så infernaliskt, eftersom vissa saker bara sker ändå och det blir som det blir. 
Idag blev det som det blev, jag glömde vissa saker och sade saker jag inte hade planerat. Det hela var som ett mycket trevligt samtal med varm och mysig Stina Wollter…
Försök hitta just din egen solsida i sommar…
 
http://m.sverigesradio.se/artikel/5579219?programId=4492
(verkar som att jag misslyckas helt med att länka till programmet från mobilen. Vill du lyssna får jag nog be dig klippa och klistra…)