Vårt fredagsmys började…
 
 
 
… redan vid halv två idag…
 
Då kom älskade Ebba hem helt otippat!
Hon är inte hemma denna veckan och när jag då plötsligt får träffa henne en stund utan att jag förväntat mig det blir jag sådär lycklig inom hela mig, alldeles varm inombords.
 
Ebba som hörde av sig då hon var på bussen, mamman som glädjestrålande berättade för lilla H, lilla H som glatt ropade:
 
– Jaaaaa! Ja´ bjudel på fika i mitt lum ida´!!!!
 
 
Sagt och gjort, vi satte på kaffe till mamman, blandade saft till lilla H, gjorde varm choklad till Ebba och Ludvig, tog fram julens småkakor ur frysen, muffins som lilla H bakat och så gjorde vi ostsmörgåsar till Ebba. När hon så kom, alldeles genomfrusen, började vårt fredagsmys på golvet i Hedvigs rum. Det otippade och det spontana blir oftast det allra bästa, det allra mysigaste. Ludvigs choklad fick vi hälla på termos, han har fått nytt schema denna terminen och kom inte hem alls så tidigt som jag hade trott. Han missade go´fikan i Hedvigs rum men fick den istället vid köksbordet.
 
 
Ebba spelar SM i helgen, Ludde är bio ikväll så lilla H, pappan och jag fortsätter fredagsmysa på tre man hand…