Undrar om dessa dagar…
 
… är de slappaste och mest vilsamma dagarna…
 
I min familj är det nog så. Inte alltid, men i år är det så.
Igår knallade lilla H omkring i pyjamas hela dagen. Jag bytte mina haremsbyxor mot jeans för en rask promenad, sedan på med dem igen. Lek, spel, tidningar, tv, film. Allt i en salig röra. Än har inte Massmedier letat sig in i den saliga röran. Massmedier är boken jag bör läsa under jullovet. Boken som skall göra att jag klarar min hemtenta. Men den kommer nog in i en saliga röran endera dagen. Det tror jag nog.
 
Idag tog vi en tur till torget, lilla H och jag.
En sväng in på apoteket för ännu mer penicillin till Ludde, en sväng till blomsteraffären, några snabba svängar in i butiker-mamman-tycker-om. Snabba svängar och inte så givande jag hade önskat. Lilla H är inte särskilt shoppingvänlig, om än att hon var väldigt tålmodig och trevlig idag. Vi hämtade också biljetter till den nya Emil & Ida filmen som hade premiär igår. Jag gick och vann två biljetter till den och ser fram emot biobesök imorgon.
 
Idag har vi också hunnit med en tur till mormor och morfar. Middag, dessert och goda kakor. Känns som om jag inte är annat än proppmätt dygnet runt sedan några dagar tillbaka. Är inte helt komfortabel med det men tänker att det blir väl ordning och reda med det också vad det lider. 
Hemma igen från mormor och morfar skyndade sig Hedvig in i badrummet och bytte raskt om till pyjamas. 
 
– Kan du poppa popcorn till mej mamma?
Och ta flam lite gott och mysa i soffan och titta på något lolit ploglam på tv:n…
 
Klockan var då inte ens fem och i mitt tycke är det lite tidigt för både pyjamas, och soffhäng men tja, vi är ju lediga och gör inte annat än slappar och myser så…
 
Så i soffan har vi landat, med tv, iPad, popcorn, Vogue, dator, pyjamas och haremsbyxor.
Underbara jullov…
 
 
Vet inte hur jag ska lyckas bli strukturerad och organiserad igen…