Oj, oj, oj…
 

 
… måtte de torka innan läggdags…
Särskilt Bamsen och Oliver, den vita hjärtekatten. Den som när den kom till oss hette Lina men sedan, efter några månader, plötsligt inte hette Lina längre, utan Oliver.
Oliver, Bamsen och filten är ett måste för att lilla H skall kunna somna om kvällarna. Jag menar verkligen ett måste. Filten åker med i tvättmaskinen någon gång i veckan. Den stoppas inte heller särskilt mycket munnen. Den mera släpas runt på. Men de andra, och då främst lilla Oliver, de tuggas och bits på mest hela tiden. 
Igår hände det sig att jag fick just lilla Oliver liksom upptryckt i ansiktet, väldigt nära näsan. Hujedamej! Det var ingen trevlig upplevelse vill jag lova. Verkligen inte!
Så idag åkte de i tvättmaskinen, allihop! Bamsen, Oliver, Mimmi och Olivers pappa Erik.
Jag tror att jag gjorde en bra sak. För hygienen har jag gjort en bra sak. Men för lilla H…? Jag vet inte? Jag hoppas så att de alla är torra innan läggdags.
 
Annars har jag kanske gjort mig själv olycklig…