Lilla H gillar att träna…
 
… och jag gillar att träna…
Idag tränade vi tillsammans!
Sedan Hedvig var ungefär fyra år har hon sagt att hon vill träna tillsammans. Helst vill hon då ut och springa med mig. Ibland har vi gjort det. Sprungit en kort sväng i området, sedan har Hedvig gått in och jag har sprungit ytterligare en sväng. En kväll förra veckan cyklade vi en låååång sväng tillsammans med grannflickorna, det var roligt.
Ledig fredag idag och jag var sugen på en löprunda. Hedvig hörde det och sade:
– Ja’ vet mamma! Ja’ kan cykla med dej näl du splingel!
Så fick det bli. Lilla H behöver träna på att cykla på sin tvåhjuling – en dag kommer det funka, det är jag övertygad om – så varför inte? 
Hujedamej vad jobbigt det var!
Drygt 4 km avverkade vi i hyfsat raskt tempo. Musklerna (om det finns några) i min högra överarm darrar ännu efter att ha parerat cykeln vid varje tramptag samtidigt som jag skuttade runt varenda snigel på den våta asfalten och försökte hålla någorlunda löpsteg! Tur jag är kvinna tänker jag…
 
Men så roligt vi hade! Tillsammansträning är i huset för att stanna…