Grattis älskade lilla H…

Grattis på nioårsdagen!

Lilla hjärtat som alldeles svarthårig kom till jorden och oss med buller och bång, med en extra kromosom, med massor av extra kärlek, ja egentligen med extra allt, och som förgyllt varenda dag sedan dess.

Lilla H, du  som lär oss om livet varje dag, om vad som är viktigt. Viktigt så där på riktigt och inte bara som man säger.  Lilla trollunge som med din hundraprocentiga ärlighet så många gånger gör oss förvånade med alla dina klokord, eller får oss att brista ut i gapskratt med alla dina tokerier.

Lilla vackra H som inte gör skillnad på folk och folk. Som valde att svara Sveriges kronprinsessa med orden Tack så mycket krokodil då du fick en komplimang för din fina, röda baddräkt med Brummelisa på.

Vår lilla tokfia som inte förstår varför man inte får säga att någon har en tjock mage, när du själv tycker att tjocka magar är så himla fint.  Som är så oerhört generös med komplimanger. Till höger och vänster om du har lust. Tänk om alla gjorde så! Strödde komplimanger hit och dit närhelst man har lust. Så underbart det vore!

Genom dig älskade genomvackra lilla Hedvig har vi också blivit varse elakheter och dumheter på ett sätt vi inte trodde var möjligt. Dem tänker vi inte på idag. Dem motar vi bort idag och alla andra dagar. Dem tänker vi inte släppa inpå dig. Aldrig någonsin.

Du valde att komma till just oss, till just vår familj och vi ser hela ditt vackra, kloka lilla väsen som en gåva. Jag kan inte låta bli att önska att hela världen fick ta del av dig. Jag är säker på att hela världen skulle njuta av dig på samma sätt som vi gör. Om de bara lärde känna dig…

Idag fyller du nio år. Det är stort! Som du har väntat, längtat och planerat. I månader har du väntat, längtat och planerat.  Jag hoppas att vi lyckas ge dig en födelsedag lika magisk som du tänkt dig den, som du planerat den. Jag tror det.  Du är lätt att göra lycklig lilla hjärtat, och vi vill så gärna att du skall vara just lycklig…

Vi älskar dig så innerligt!

Pussar & kramar i mängd på din alldeles egna, speciella, magiska, underbara dag…