You made her day…
 
… TACK MARIE…
 
 
Marie som varken lilla H eller jag känner!
 
Häromdagen frågade bästa vännen Cilla mig om hon fick lämna min adress till en god vän till henne, Marie.
Cilla sade att Marie läser bloggen och att Marie gärna ville skicka en Spidermanbild till lilla H!
Jag blev alldeles varm i hjärtat och sade att självklart får hon vår adress.
 
Det är en mycket märklig känsla att det sitter fina människor runt om ”i stugorna” och läser det jag skriver!
Det slår mig emellanåt, för när jag skriver så skriver jag ju för mig själv. Skulle jag tänka att andra läser skulle fingrarna förmodligen halta lite på tangentbordet.
 
Idag är det torsdag vilket innebär en sväng till simskolan efter fritids. Simhallen där simskolan äger rum ligger en bit bort varför Hedvig och jag inte kommer hem förrän strax efter sju. Då är Hedvig ”tättetlött o tättehunglig” och inget får gå fel om monstret skall hållas på avstånd.
 
Så ikväll kliver trötta och hungriga lilla H in genom dörren, tar av sig skorna och går raka vägen till det dukade middagsbordet. Döm om hennes förvåning då hon idag hittade en supercool fint inplastad bild på Spiderman som underlägg/tablett under hennes tallrik!
 
 
– Men VA?! Ååååhhh va´ coooooool!!!! Flån Cillas kompis?!
 
 
Humöret hölls på topp och bilden ligger kvar, redo att glädja lilla fröken till frukostbordet!
 
 
Återigen; tack snälla Marie som lilla H och jag inte känner, you made her day…