Det är en rikedom…
 
 
… att glädjas åt det lilla…
 
 
Vanligtvis brukar det vara lilla H som står för den kompetensen här hemma, men genom hela hennes existens har vi andra lärt oss av henne.
 
För mig är lycka just nu att lilla H gick fram till min ”Handla-lista” som låg på köksbordet och själv skriver
 
 
”Mölk”
 
 
Mölk… smaka på det ordet…
Lite fel kanske, men ändå så rätt.
Det är nämligen så Hedvig säger ordet mjölk och då blir det ju rätt!
 
Jag tror minsann att ”Handla-listan” ska få skrivas av lilla H fortsättningsvis, åtminstone delvis.
 
Jag är så glad att hon självmant, med så fina bokstäver, skrev upp vad vi skulle handla!
Hade jag bett henne hade hon totalvägrat…
 
 
 
 
 
 
Som bonus gjorde Hedvig även ett försök att skriva papper eftersom jag sagt att vi behövde köpa hushållspapper. Det blev ”paäl” och så säger hon inte papper, hon säger ”pappel” men ja, kanske blev det för många bokstäver? Jag vet inte och det spelar heller ingen roll, hon försökte och det räcker för att göra mig lycklig…