Lilla H och jag har varit på…
 
 
… Lindströms Spa & Resort i helgen…
 
 
Du känner inte till det?
Nej, det är inte så konstigt men jag känner till det och lilla H känner till det och vi bara älskar att vara där båda två!
 
Det är inte vare sig ett spa eller en resort men det känns så!
Det är bästa, bästa vännen med familj som heter Lindström och som vi hälsat på i helgen, Hedvig och jag.
Det är som balsam för själen att hälsa på Cilla & Co och både Hedvig och jag har toknjutit hela helgen och det är det jag syftar på då jag kallade deras hem för Lindströms Spa & Resort. Total avkoppling, det är vad vi ägnat oss åt. Att till frukost, lunch och middag få sätta sig vid dukat bord, att serveras skumpa och annat gott i höga glas, att kunna prata livet timme efter timme, att höra barnens skratt all deras vakna tid och att bara vara – det är för mig som att befinna sig på jordens bästa spa!
 
Inte ett ont ord, inte ett enda bråk eller tjafs mellan barnen utan bara glada klingande skratt utifrån lek och bus på lika villkor – det är underbart!
 
Hedvig har spelat fotboll med Max och Ture, hon har fått låna snälla Claras dator, Ture och Hedvig har ”bytt” appar till iPaden, Hedvig och Max har plockat äpplen och hon har bakat sockerkaka med Cilla. Vi gick till den vackra lilla kyrkogården de bor granne med – med andra ord fick lilla H även sina religösa behov tillgodosedda och hon har ivrigt undervisat både Cilla och John i det hon kan om den bibliska historien, vilket nog numer är mycket mer än vad övriga familjen snappat upp.
 
När vi igår skulle sätta oss i bilen igen kramade Hedvig om mig och sade ”Hej då…” innan hon brast ut i skratt. Hon hade ingen lust att åka hem och tyckte nog för ett ögonblick att jag kunde åka själv.
 
En helg går alldeles för fort och vi ser fram emot nästa gång vi ses!
 
 
Helgen på Lindströms Spa & Resort lever vi länge på, lilla H och jag…