Det rätta barnet…

… är väl precis det barn vi har tänker jag…

Mina tre fina, högt älskade barn är de rätta barnen…
Dina fina och högt älskade barn är de rätta barnen…
Alla små barn är de rätta barnen…

Ikväll kl 20.00 sänds dokumentären Det Rätta Barnet i SVT2.
En dokumentär gjord av mammorna Mia Wright och Kristina Ahlinder som båda har varsitt barn med Downs syndrom. Jag hörde en intervju med dem båda idag och förstår att det är en starkt personlig och känslomässigt stark dokumentär, inte ”snuttifierad” utan realistisk.

Jag, som defintivt inte är någon TV-människa, har noga planerat veckohandling på Ica, fotbollsträning med den yngsta, middag, nattning och allt som skall göras så här en vanlig torsdag och jag har planerat att hinna med allt innan klockan åtta då jag bänkar mig i soffan med en kopp te och ett paket servetter…