Jag bara måste…
 
 
 
 
… dela med mig av mina flickors fantastiska söndag…
 
 
Jag tror båda två haft lika stor behållning av den och jag tror båda två mår gott i själ och hjärta ikväll, även om jag är fullständigt övertygad om att det är den lilla flickan av de två som har styrt och ställt mest hela dagen…
 
Hon brukar göra det, vår lilla H – styra och ställa!
Vi brukar skoja om att hon kommer att bli chef när hon blir stor…
 
Storasyster tänker sig en fantastisk stund i solgasset, i en solstol på altanen – lillasyster tänker sig de två på en filt i gräset..
En filt i gräset blir det…
 
Storasyster lägger sig platt på mage för att sola ryggen och säkert för att dåsa till en stund – lillasyster tänker inte alls så och lägger sig helt sonika på storasysters rygg en stund… en timme sisådär…
 
Lillasyster tänker sig att bada i plaskpoolen – storasyster tänker sig fortsatt en stund i en solstol…
Plaskpoolen blir det, hur än storasyster försöker värja sig…
 
Storasyster tänker, ok plaskpoolen en liten stund – lillasyster tänker ok plaskpoolen en låååååång stund…
En låååååååååååååååååååååååång stund blir det…
 
Lillasyster tänker att storasyster är full av njutning – storasyster tänker att lillasyster är lika mycket full av njutning.
 
Jag njuter av syskonkärlek på hög nivå…