Vilken dag!

Dagen började 05.58 med dialogen:

– Go´mollon mamma! Ida´äl vi lediga!!!

– God morgon Hedvig… Vi är lediga idag, vi kan sova lite till…

– Nej! Vi äl lediga o kan vakna nu! Ja sägel till pappa att fixa valm mjölk o kaffe till dej o mej mamma! Vi kan dlicka i sängen o mysa o så…

En underbar start, om än aningen för tidig start på dagen, och vi har fortsatt att ha det lika underbart hela dagen. Vi har till och med varit sams nästan hela dagen! Det är livskvalité!

Med strålande sol och några plusgrader packade vi matsäck och gav oss iväg för att åka skridskor.
Hon är duktig på skridskor lilla H, duktig och envis och med envishet kommer man långt. Hedvig säger själv att det är svårt men när hon blir större då blir hon duktigare – fast jag tycker att hon är duktig redan nu. Inget gnäll här inte utan upp igen så fort hon har ramlat!

Hela matsäcken åt vi upp efter bara 15 minuters skridskoåkning, och då hade Hedvig bett om fika i säkert 14 minuter! Det är mysigt att ha fika med sig och att fika ute. Dessutom hade vi alldeles nybakad och ljummen mjuk pepparkaka med oss… och smörgås… och Festis… och kaffe… och banan…

Efter den otroligt välbehövliga pausen efter hela 15 minuters skridskoåkning gick vi på isen igen och åkte en timme till. Till och med piruetter gav vi oss på!

Hon är duktig lilla H… 


skridskor