Smarta lilla H…
 
 
… hon är bara så bäst…
 
 
Hon överraskar mig i ett kör med sin klokhet!
 
Imorse var det återigen dags för lucköppning av hennes fyra (!!!) olika kalendrar. Hon frågade mig då vilken dag det var, hon menar datum men säger dag. Jag svarade att jag ska hämta min telefon så kan hon själv titta vilket datum det är. Jag försöker göra så, att hon så ofta det går får söka sin information själv. Jag inbillar mig att det hjälper henne framöver. Samtidigt som jag reser mig från soffan för att hämta min telefon hejdar Hedvig mig och säger:
 
 
– Nej, vänta mamma! Ja´ kollal hälv på min iPad istället…
 
 
Så klart hon skulle göra så!
Det är ju hennes iPad och den är sällan långt ifrån henne så självklart är det där hon skall söka sin information.
Efter att ha slängt en blick på sin iPad konstaterade hon snabbt:
 
 
– Jaha, nummel nio, den nionde. Jaha, då öppnal ja¨ lucka nio då…