Nu har hon gjort det igen…
 
 
 
 
 
 
… förstått precis hur/vad jag menar och som alltid har hon gjort mig lycklig igen…
 
 
Det är fantastiska underbara Camilla jag pratar om.
Camilla som alla här omkring vet vem det är och som jag önskar att alla i hela Sverige visste vem det är.
 
Camilla som skapar så otroligt vackra silversmycken på sin fritid.
De träffar mig i hjärtat, de allra flesta av hennes smycken.
 
För ett tag sedan frågade jag henne om hon skulle kunna tänka sig att göra en liten kromosom i silver till mig, att hänga runt halsen. En av de härliga sakerna med Camilla är att hon bara skapar det hon själv känner varmt för och vill nog egentligen inte ha konkreta beställningsjobb, men hon gillade idén och jag ser mig som en lycklig vinnare!
 
 
 
Jag har hämtat min vackra, glänsande kromosom idag och jag känner att strålar ikapp med den…