Någon av de nära och kära…
 
 
… som vi kommer att fira jul med kommer att föräras med en alldeles extraordinär julklapp…
 
 
Det är mycket kärlek och idogt arbete bakom denna klapp vill jag lova.
Tyder det på ett visst mått av konstnärligt sinne undrar jag, då lilla H i en tom glasslåda genast ser hur hon kan förändra den till ett vackert akvarium?
 
Ett vackert akvarium innehållandes en krabba som kilar mellan stenarna, en glad fisk som simmar omkring och en snäll bläckfisk som lugnt simmar efter…
 
Läste en krönika i G-P idag som handlade om att vara avis och jag får erkänna att jag är lite avis på den personen som kommer att få akvariumet i julklapp. Hon som skrivit krönikan hävdar bestämt att hon dock inte är missunnsam, inte det minsta. Det måste även jag tillstå, att missunnsam det är jag inte, inte ett dugg!
 
 
Men lite avis är jag allt…