Idag då jag kom till fritids…
 
 
 
… möttes jag av flera ”Grattis” av fröknar och barn…
 
 
– Tack så mycket, men dagen D är först imorgon…
 
 
Åhå… födelsedagen är först imorgon?
Fröknarna var snopna då lilla H så idogt hade fixat med paket till mig. Hedvig har koll på min födelsedag, det vet jag, så det hela handlade nog mest om att hon ville ha paket färdigt med sig hem idag då hon är längtar väldigt efter att få väcka mig med skönsång imorgon.
 
Hedvig sprang och hämtade sitt paket och ville att jag skulle öppna det, nu, omedelbart och bums. Jag försökte verkligen övertyga henne om att det nog är roligare om hon ger mig det imorgon bitti då hon sjunger Ja må hon leva men nej, Hedvig ville prompt att jag skulle öppna det nu, omedelbart och bums. Igen försökte jag övertyga henne men gav mig då jag såg att hon höll på att bli ledsen.
 
Jag öppnade paketet och inuti låg en alldeles fantastiskt söt nalle som Hedvig sytt i slöjden.
Åh, vad den var fin! Jag tackade och pussade och kramade lilla H.
 
Därefter packade Hedvig raskt in nallen igen och bad mig knyta snöret!!!
 
 
– Du fål den imollon igen mamma, näl ja´ ssscccchhhhhungel föl dej!
 
 
Sagt och gjort, jag knöt snöret och glädjer mig åt att få den söta nallen imorgon bitti (tillsammans med igelkotten som i och för sig är en hemlis men som Hedvig glatt visade mig innan hon slog in den).
 
 
Underbara lilla unge…